• CONTOH WAWANCARA SUNDA
    WAWANCARA BAHASA SUNDA

    15+ CONTOH WAWANCARA BAHASA SUNDA

    Hasil Ngawawancara Patugas Museum KAA (Laporan disusun wangun tanya jawab) Siswa : “Aya wartos lebet Museum Konferensi Asia Afrika (KAA) mah bénten sareng ka museum-museum atanapi tempat wisata liana. Naon béntenna téh Pa? Patugas : ”Leres, Wisata sajarah ka KAA mah teu dipulut biaya nanaon. Ngan sok sanajan haratis, tetep baé masarakat mah bangun nu haroréameun. Masarakat mah mending milih ulin ka mol, diskotik, atawa outlet manan ka museum.

    Komentar Dinonaktifkan pada 15+ CONTOH WAWANCARA BAHASA SUNDA
  • CONTOH WAWANCARA SUNDA
    WAWANCARA BAHASA SUNDA

    TEKS WAWANCARA BAHASA SUNDA TENTANG KESEHATAN

    Hasil Wawancara Ngeunaan Bahaya Narkoba jeung Hiv (Laporan disusun wangun tanya jawab) Nu Nanya : “Pa, punten abdi badé nyuhunkeun katerangan, kintenkinten naon baé masalah anu dipayunan ku pamaréntah akibat tina narkoba téh?” Narasumber : “Kiwari narkoba mémang jadi masalah, lain baé keur pamaréntah, tapi keur sakumna masarakat, ogé lain ukur di Indonesia, tapi di unggal nagara di sakuliah dunya. Ari nu jadi sababna narkoba téh bisa ngaruksak mental bangsa, utamana barudak ngora.” Nu nanya : “Kumaha kaayaan jalma anu ngagunakeun narkoba dina mangsa kiwari téh Pa?”

    Komentar Dinonaktifkan pada TEKS WAWANCARA BAHASA SUNDA TENTANG KESEHATAN
error: Content is protected !!